Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-NE: 8-18 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ECONOMY INVEST, s. r. o., se sídlem Lučina 252, 739 39, IČ 27779599, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 51579 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služeb Zboží.cz a Sklik, provozovaných společností Seznam.cz a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
    • Poskytovatelem služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Rumunská 655/9, 460 01 Liberec 4, ČR
    • Poskytovatelem služby PPL, provozované společností PPL CZ s.r.o., sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany, ČR
    • Poskytovatelem služby Česká pošta, provozované společností Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, ČR
    • Poskytovatelem služby Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha - Libeň, ČR
    • Poskytovatelem služby ThePay, provozované společností The Pay s.r.o., sídlem Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava, ČR
    • Poskytovatel služby SumUp, provozované společností SumUp Payments Limited, sídlem 32-34 Great Marlborough Str, London W1F7JB, UK
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky | Blog

Nový sortiment: Pomocník pro dokonalou pokládku dlaždic
23.11.2020 NOVINKY
Nový sortiment: Pomocník pro dokonalou pokládku dlaždic
Inovativní maticový systém pro vyrovnávání obkladů a dlažby. Pracuje na jednoduchém principu a je tak vhodný jak pro řemeslníky, tak pro domácí kutily... číst celé
Rozšířená nabídka zboží v našem e-shopu
21.11.2020 NOVINKY
Rozšířená nabídka zboží v našem e-shopu
Vážení zákazníci, rozšířili jsme pro vás sortiment nabízeného zboží ve 3 kategoriích - dřezové baterie, wc sedátka a poštovní schránky, číst celé
Zlevnili jsme pro Vás dopravu!
02.11.2020 NOVINKY
Zlevnili jsme pro Vás dopravu!
Aktuálně zaplatíte za přepravu v rámci ČR: 99 Kč při platbě předem, 119 Kč na dobírku. V rámci SK: 6,79 Eur při platbě předem, 8,30 Eur na dobírku. číst celé
Nový sortiment: Vícevrstvé trubky PEX/AL/PEX ve 2 variantách
01.11.2020 NOVINKY
Nový sortiment: Vícevrstvé trubky PEX/AL/PEX ve 2 variantách
Pětivrstvé trubky PEX-AL-PEX se skvělou tepelnou vodivostí, vhodné nejen pro podlahové vytápění. Stometrové role trubek o průměru 16 mm nebo 20 mm. číst celé
Kde nás najdete

Lučina 252
739 39  Lučina
(okr. Frýdek-Místek)

GPS souřadnice:
49.7197611N, 18.4518233E

Neváhejte nás kontaktovat
David
PO-NE: 8-18 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.