Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-NE: 8-18 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
SLEVA 5% z objednávky:

 

 

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, Bitcoin


 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ECONOMY INVEST, s. r. o., se sídlem Lučina 252, 739 39, IČ 27779599, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 51579 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mametoskladem.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky | Blog

Naskladněno mnoho nových produktů, víte o všech?
01.10.2021 NOVINKY
Naskladněno mnoho nových produktů, víte o všech?
Nedávno jsme naskladnili spoustu novinek, většinou na žádost našich zákazníků. Mrkněte, které to jsou a jestli je třeba zrovna nepotřebujete. číst celé
Nový sortiment: Klínové nivelační systémy pro obkladače
16.05.2021 NOVINKY
Nový sortiment: Klínové nivelační systémy pro obkladače
Výrazně jsme rozšířili sortiment vyrovnávacích sad pro amatérské i profi obkladače. V nabídce nově křízky, spony, klíny, kleště, doplňky i profi sety. číst celé
Nové možnosti doručování - Balíkovna již od 49 Kč !
05.05.2021 NOVINKY
Nové možnosti doručování - Balíkovna již od 49 Kč !
Nově doručujeme také prostřednictvím České pošty. Na adresu od 85 Kč, na poštu od 72 Kč a do Balíkovny již od 49 Kč! Nad 2000,- stále doprava zdarma.. číst celé
Nový sortiment: Certifikovaná parotěsná střešní fólie
22.04.2021 NOVINKY
Nový sortiment: Certifikovaná parotěsná střešní fólie
Kvalitní stavební folie určena pro hydroizolaci střešních konstrukcí. Pružnost a vysoká odolnost proti prasklinám výrazně usnadňuje montáž. číst celé
Kde nás najdete

Lučina 252
739 39  Lučina
(okr. Frýdek-Místek)

GPS souřadnice:
49.7197608N, 18.4518222E

Neváhejte nás kontaktovat
David
PO-NE: 8-18 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.